Arachnophobia (1990)

Arachnophobia (1990)

Un păianjen letal este adus din Amazonul venezuelan in Statele Unite prin intermediul unei victime de-a sale, fotograful Jerry Manley. Acolo, paianjenul reuseste sa se reproduca cu un alt paianjen dintr-o specie normala, creand astfel o multime de paianjeni ucigatori ce sunt pe cale sa devasteze un oras intreg.Doctorul Ross Jennings, nou in acest oras, incepe sa se confrunte cu un numar tot mai mare de pacienti, din cauza pensionarii vechiului medic, dar cativa dintre acestia incep sa moara, Ross riscand sa aiba niste dificultati in practicarea carierei lui. Dupa ce un alt localnic al orasului moare, toti oamenii afla de teribilele creaturi ce ii asalteaza. Iar acum e de datoria lui Ross, om suferind de arahnofobie, sa remedieze situatia.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi