Apollo 13 (1995)

Apollo 13 (1995)

Apollo 13 este un film de aventura ,istoric si drama 1995 regizat de Ron Howard.Filmul are la baza povestea adevarata a navetei Apollo 13 si prezinta povestea a astronautilor Lovell (Tom Hanks), Haise (Bill Paxton) si Swigert (Kevin Bacon) care sunt programati sa zboare cu Apollo 14 dar pleaca in spatiu cu naveta spatiala Apollo 13 in 1970. La nici macar un an de la aselenizare, atentia oamenilor este indreptata catre alte subiecte, zborul in afara orbitei Pamantului nemaifiind interesant. Dar totul se schimba dupa ce un rezervor al navetei explodeaza si din spatiu se aude “Houston, avem o problema”. Toti ochii se indreapta spre ei, iar echipajul si asistentii de la NASA incearca tot posibilul pentru a se intoarce cu bine din Cosmos.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Morell a comentat pe data | 8 February 2016 ora 23:00

    O haita de filmv-contrazicere cu filmul anterior.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi