Apartment 1303 (2012)

Apartment 1303 (2012)

“Apartment 1303 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Apartamentul 1303 are o priveliște ulituoare către mare datorită poziționării sale. Câteodată să găsești apartamentul perfect poate deveni mai mult un blestem decât o binecuvântare. Cu toate că este luminos și aerisit, cu o panoramă superbă, acesta are o istorie întunecată și însângerată, care continuă să-i bântuie pe cei care fac greșeala fatală de a se muta în el. O familie se muta în acest apartament, iar la scurt timp lucrurile devin sinistre fiindcă fiica lor se sinucide. Mama înnebuneste după acest incident, iar fata cea mica încearcă să rezolve misterul sinuciderii sorei sale. Ea descoperă povestea șocantă a a apartamentului în care s-au mutat, unde o serie de fete tinere s-au sinucis. Filmul e un remake 3D al unui film japonez cu același titlu.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. rayn a comentat pe data | 23 July 2013 ora 23:21

    ar fi frumoasa o continuare…

  2. loredana a comentat pe data | 25 July 2013 ora 16:08

    super

  3. mihaela maria a comentat pe data | 6 February 2015 ora 23:54

    foarte bun,intradevar ar trebui o continuare

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi