Animal – Animalul (2005)

Animal – Animalul (2005)

“Animal – Animalul 2005 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Animal sau pe numele real James Allen, un ”negrotei”, e un mafiot dur din ghetourile americane,asta datorita si staturii sale impresionante, duritatea acestuia e recunoscuta si de aceea este respectat in cartier. El impreuna cu cei doi amici Double T si Creeper fac legea printre gasti, ocupandu-se de la prostitutie la droguri. Insa Animal este condamnat la ani grei de puscarie pentru un jaf armat pe care nu l-a comis. In inchisoare datorita staturii sale impresionante atrage atentia sefului gastii Kasada, astfel Animal este racolat de acesta. Nu dupa mult timp sotia ii este ucisa, ca un fel de razbunaredin partea vechilor dusmani, chiar in fata baietelului de 8 ani. In inchisoare James intalneste un revolutionar din anii ’60, Berwell, intalnirea cu acesta ii va schimba complet ideea despre cum sa-si traiasca restul vietii. Insa din pacate si fiul sau Darius a ales o viata de mafiot, acesta dorind ca tatal sau cand va iesi din puscarie sa fie mandru de ce a realizat, ba mai mult sa-l ajute in unele ”treburi”. Insa odata iesit din inchisoare James doreste sa lase trecutul in urma si sa inceapa o viata noua alaturi de noua sa iubita si de copilul lor James Jr., doar ca Darius nu se poate impaca, sau trai, cu ideea ca tatal sau e un om schimbat.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ROZY a comentat pe data | 18 March 2016 ora 21:09

    un film bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi