Anaconda 3: Offspring (2008)

Anaconda 3: Offspring (2008)

Spaimele se inmultesc.Aluneca in miezul ororilor.Serpii anaconda uriasi s-au intors in aceasta continuare a terifiantei serii Anaconda, avandu-l pe David Hasselhoff in rolul unui mercenar necrutator, un ucigas de serpi.La un centru secret de cercetari dintr-o zona rurala a Europei, doi serpi gigantici sunt supusi mai multor teste de catre un savant genial. Dar cand finantatorul experimentului (John Rhys-Davies) impinge lucrurile prea departe, serpii evadeaza, flamanzi, si se indreapta spre regiunile civilizate.Ceea ce Hammett nu stie este ca unul dintre cei doi serpi e o femela gestanta, care va aduce pe lume odrasle la fel de alunecoase ca si ea. Se declanseaza astfel o veritabila cursa pentru a preintampina atacurile imposibil de oprit ale serpilor, inainte ca acestia sa ajunga in oras.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. florica a comentat pe data | 24 June 2014 ora 15:17

  Mi-a placut filmul.Afost foarte interesant.Multumesc.!!

 2. andrei george a comentat pe data | 26 June 2014 ora 01:20

  super tare

 3. samuel a comentat pe data | 30 April 2015 ora 10:31

  un pic fainut

 4. Adrian a comentat pe data | 8 February 2016 ora 20:50

  Tare filmul

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi