Allied – Aliatul (2016) – Film Online Subtitrat HD

Allied – Aliatul (2016) – Film Online Subtitrat HD

Amplasat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial din 1942, ofițerul de informații Max Vatan (Brad Pitt) călătorește la Casablanca in Maroc  pentru a il asasina pe ambasadorului german. El are alaturi o partenera franceza si luptătoare pe nume Marianne Beausejour (Marion Cotillard), care a scăpat din Franța , după ce grupul ei de rezistență a fost compromis și ucis.Cei doi trebuie sa para ca un cuplu căsătorit, Marianne, trebuie sa prinda încrederea germanilor, la petrecere in care intenționează să efectueze un asasinat. In ziua respectiva, ei fac dragoste intr-o masina , știind că s-ar putea să nu supraviețuiască. Cu toate acestea, misiunea merge bine. Max ii cere lui Marianne să vină cu el la Londra și să fie soția lui. Cei doi se căsătoresc, se stabileasc în Hampstead , și au o fetiță pe nume Anna.Un an mai târziu, Max afla de la Special Operations Executive că Marianne este suspectata pentru spionaj..

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. atena a comentat pe data | 20 February 2017 ora 23:30

    Foarte bun , multumesc mult.

  2. michelle a comentat pe data | 18 March 2017 ora 00:03

    Superb!!! L-as revedea oricand

  3. Adrian a comentat pe data | 7 April 2017 ora 14:27

    Superb Nota 10.A meritat timpul

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi