All the Wrong Reasons (2013)

All the Wrong Reasons (2013)

All the Wrong Reasons este un film canadian de comedie – drama scris si regizat de Gia Milani.Kate Ascher (Karine Vanasse) lucrează ca operator în sistemul camerelor de supraveghere al unui supermarket canadian. În urma unei tragedii personale, a dezvoltat o formă de fobie: teama de apropiere fizică, fapt cu care soţul ei, Kate Ascher (Karine Vanasse), managerul supermarketului, încearcă să se arate cât mai înţelegător. Însă, la petrecerea de Crăciun a angajaţilor, James Ascher (Cory Monteith) devine intim cu Nicole Cambria (Emily Hampshire), o casieră şi mama unui copil pe care îl creşte singură. Când Simon Brunson (Kevin Zegers), un fost pompier e angajat în serviciul de pază, Kate Ascher (Karine Vanasse) începe să iasă din carapacea propriilor temeri.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi