All About E (2015) – Film Online Subtitrat HD

All About E (2015) – Film Online Subtitrat HD

All About E 2015 online subtitrat in romana este un film de comedie – romantic regizat si scris dupa un scenariu de Louise Wadley. Un DJ sexy frumos este forțat să decida atunci când ea se împiedică pe un sac de bani. Poate ea să păstreze banii, si sa cucereasca demoni ei, și pentru a obține fata? Totul despre E este o excursie, o comedie, și o poveste de dragoste. E, este o frumoasă, tânără DJ arabă din australia care pare a avea totul. Ea este capul de afis la un club de noapte din Sydney, are o casa cu prietenul ei cel mai bun Matt și o lume de femei la picioarele ei, dar pare poate fi înșelător. Ceva ii lipseste. Când ea și Matt, soțul ei de confort, se împiedică pe un sac de bani sunt forțați să pornesca la drum. Dintr-o data E constată ea a ars prea multe poduri, și nu există nicăieri pentru a rula la Outback, dar și Australia în brațele ex-prietena Trish care ia frânt inima. E trebuie să învețe să facă față trecutul ei. Ea isi are familia ei si sansa de a accepta cine este cu adevărat și pentru a găsi curajul de a trăi visele ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi