Alex & Eve (2015) Online Subtitrat HD

Alex & Eve (2015) Online Subtitrat HD

Alex & Eve 2015 este un film australian de comedie-romantic ,regizat de Peter Andrikidis cu Richard Brancatisano, Andrea Demetriades si Ryan O’Kane. Alex (Richard Brancatisano) este un profesor de matematică greco-ortodox in vârstă de treizeci de ani părinții lui doresc ca el să se căsătorească cu o fată greacă. Dar, Alex se îndrăgostește de avocata musulman-libaneză Eva (Andrea Demetriades), a cărui părinți sunt libanezi. La fel ca uleiul si apa, cei doi nu ar trebui să se amestece.Relația este interzisă de ambele familii, și astfel se creează o dilema emoțională. Vor reuşi Alex şi Eve să treacă peste toate problemele legate de religia fiecăruia ?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Cristina a comentat pe data | 14 June 2016 ora 00:12

  Foarte fumos!!! Recomand…

 2. Camelia64 a comentat pe data | 27 August 2016 ora 22:02

  Superb si de foarte mare actualitate.Recomand.

 3. ofelia a comentat pe data | 29 September 2016 ora 18:15

  Ah,gerecii astia!!!!Traiesc in Grecia de 20 de ani si se comporta exact ca in film.Te distrezi de minune,are faze f.hazlii…te relaxezi si e real!!!Ei sunt RASISTI,am fost maritata cu un grec si nu am fost niciodata acceptata de familie desii aveam aceeasi RELIGIE.

 4. Marina Adam a comentat pe data | 24 January 2017 ora 15:38

  Un film minunat, in care iubirea a invins, chiar daca era diferenta de religie.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi