Alex Cross – Detectivul Alex Cross (2012)

Alex Cross – Detectivul Alex Cross (2012)

“Alex Cross – Detectivul Alex Cross 2012 Film Online Subtitrat in Romana “Alex Cross e un personaj fictiv și protagonistul unei serii de cărţi scrise de romancierul James Patterson. Cross este un detectiv și psiholog care trăieşte şi munceşte în Washington DC. A lucrat la divizia de omucidere a Departamentului de Poliţie Metropolitan al Districtului Columbia (MPD), dar în cele din urmă devine un agent senior în Biroul Federal de Investigaţii (FBI). După stagiul la FBI, Alex revine la practica psihologiei private, dar continuă colaborarea cu MPD şi FBI-ul. În cele din urmă se reînrolează în MPD pe post de consultant special în cazuri importante. După ce află că un membru al familiei sale a fost ucis, detectivul Alex Cross își promite să îl găsească pe criminal. În curând acesta descoperă că aceasta nu a fost prima victimă și că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. marian a comentat pe data | 22 February 2015 ora 23:15

    exeptional film nota 10 merita vazut tot ce vrei

  2. nico... a comentat pe data | 4 December 2016 ora 02:53

    cel mai bun film…

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi