Alatriste (2006)

Alatriste (2006)

Alatriste – Căpitanul Alatriste este un film spaniol de aventura,istoric 2006 regizat de Agustín Díaz Yanes cu Viggo Mortensen, Elena Anaya, Unax Ugalde.Pe parcursul acestui film avem ocazia de a-l urmari pe Capitanul Diego Alatriste (Viggo Mortensen), un soldat de cariera, devenit mercenar, si aventurile acestuia – petrecute in Spania secolui XVII. ‘Capitanul’ Alatriste este un soldat simplu, viteaz si cinstit, unul dintre acei soldati pe spinarea caruia s-a cladit unul dintre cele mai vaste imperii ale timpului, dupa care, la fel ca multi altii, este abandonat si dat uitarii.Camaradul sau Íñigo Balboa (Unax Ugalde) cade intr-o capcana si e pe punctul sa moara. Il roaga pe Capitanul Diego Alatriste sa aiba grija de fiul sau Inigo si sa-l creasca ca pe un soldat. Intors la Madrid, Alatriste gaseste un imperiu muribund. La curtea regelui Filip al IV-lea, domnesc intriga si coruptia. In aceasta conjunctura, Alatriste nu se lasa prada desnadejdei, luptand pentru crezul sau.Naratorul acestor aventuri este tanarul Inigo. Prin scrierile lui, Inigo incearca sa pastreze vie amintirea acestor simpli soldati si sacrificiului lor. Filmul este, de altfel, si o reconstituire de exceptie a perioadei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. silviu a comentat pe data | 27 September 2014 ora 19:45

    bun filmul

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi