A Viking Saga: The Darkest Day (2013) Online Subtitrat

A Viking Saga: The Darkest Day (2013) Online Subtitrat

A Viking Saga The Darkest Day 2013 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Filmul este inspirat din fapte reale. Aruncat într-o lume violentă și sângeroasa de crimă, Hereward, un călugăr novice, trebuie să livreze Sfintei Evanghelii de Lindisfarne – o carte de mare frumusețe și putere – pentru siguranța mănăstirii Iona, fiind în același timp urmărit de către o echipă a morții Viking iad-îndoit la capturarea sa. În drum spre mănăstire, el întâlnește un spadasin feroce și calificare, care răspunde rugăciunilor sale și dedică viața pentru a proteja Hereward în timp ce el ofera cartea. În mijlocul călătoriei lor, ei se confruntă cu vikingi gata să ucidă pentru a obține ceea ce doresc, lasand Hereward și protectorul său, la mila lor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Arib seuKas a comentat pe data | 5 October 2013 ora 23:04

  impresionant!

 2. victor a comentat pe data | 7 September 2014 ora 17:35

  foarte bun :|

 3. Grig a comentat pe data | 29 February 2016 ora 14:58

  bun

 4. Cristian a comentat pe data | 22 April 2016 ora 16:03

  foarte bun. recomand

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi