A Night in Old Mexico (2013)

A Night in Old Mexico (2013)

A Night in Old Mexico este un film spaniol-american de drama 2013 in regia lui Emilio Aragón cu Robert Duvall .Forțat să renunțe la pământul său și la casa lui, Red Bovie (Robert Duvall), da respingere impulsul de a deveni impasibili la bătrânețe, și fuge cu Cadillacul său în Mexic în timp ce Gally (Jeremy Irvine), nepotul lui Red, care tocmai la întâlnit. Bunicul și nepotul încep o călătorie prin visele lor respective, cu o oprire frenetic într-un oraș mexican unde se întâlnesc cu Patty (Angie Cepeda), care vede în ei speranța pentru o viață mai bună. Toate acestea sunt accidental implicati în viețile unor oameni dubioasii (Luis Tosar, Joaquín Cosio, Jim Parrack). O excursie, o poveste despre virtutea de supraviețuitor și dreptul fiecărui individ de a-și alege propriul lor final.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. PAVEL a comentat pe data | 3 September 2014 ora 23:40

    f bun

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi