A Little Chaos (2014)

A Little Chaos (2014)

A Little Chaos (Haos la Versailles) este un film britanic de comedie, romantic si drama 2014 scris dupa un scenariu de Jeremy Brock si Alison Deegan regizat de Alan Rickman in rolurile principale cu actorii renumiti Kate Winslet, Alan Rickman si Stanley Tucci.
Actiunea filmului are loc in 1682, Sabine De Barra (Kate Winslet) o artistă peisagistă talentată primește o invitație neașteptată si este chemată la curtea regelui Ludovic al XIV-lea, unde urmează să se facă selecția pentru cel care avea să amenajeze grădinile principale ale noului palat al regelui Soare de la Versailles. Impresionat de ideile lui Sabine, renumitul artist peisagist André Le Notre o alege pe aceasta, deși era femeie, în detrimentul altor candidați. Sub presiunea timpului, ea își trasează propriul ritm, iar Le Notre ajunge să aprecieze “micul haos” care se declanșează odată cu angajarea acesteia.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. hermone a comentat pe data | 30 June 2015 ora 23:16

  actrita cam imbatranise de cand jucase in titanic.Tipul cu par lung e cool

 2. Laura a comentat pe data | 13 August 2015 ora 23:51

  Un film bun. Recomand cu caldura.

 3. ofelia a comentat pe data | 11 October 2016 ora 02:28

  hermone,nu ai notiunea timpului?Titanicul a fost lansat in 1997 si filmul acesta e din 2014!!! fa calcul cati ani au trecut!Stii vreo fiinta care se conserva si nu imbatraneste?
  Kate Winslet e nascuta in 1975,dupa parerea mea arata bine la varta ei.
  Despre film acum,e frumos,recomand.Nota 10

Lasa un comentariu