A Christmas Carol – O poveste de Crăciun (2009)

A Christmas Carol – O poveste de Crăciun (2009)

A Christmas Carol – O poveste de Crăciun este un film de animatie ,familie 2009 regizat de Robert Zemeckis. O poveste de Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, Prezentului şi Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece.Fantomele îi amintesc faptul că s-a obişnuit să fie un om morocănos, dar şi consecinţele refuzului de a se strădui să devină un om mai bun. În apropierea Crăciunului, cea mai veselă zi a anului, Scrooge îşi dă seama de contrastele personalităţii sale.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. roxy a comentat pe data | 15 March 2015 ora 20:25

  filmul e frumos, dar daca nu va plac stafiile sau de genul asta, nu il recomand

 2. dede a comentat pe data | 7 December 2015 ora 14:42

  superrr

 3. lidia a comentat pe data | 17 December 2015 ora 13:55

  Super film!

 4. Elisa a comentat pe data | 23 December 2015 ora 20:00

  Un film minunat,facut dupa o carte uimitoare scrisa de un mare scriitor…exceptional!!! Nu ai ce reprosa acestui film..actorii care dubleaya personajele sunt pur si simplu genial,iar grafica este uimitoare pentru anul in care a fost facut.Recomand acest film tutor..Ne reaminteste in aceasta perioada,de sarbatori, valorile ce ne definesc ca oameni…Acest film m-a facut chiar sa lacrimez,mai ales atunci cand cea dea doua fantoma si-a aratat ,,monstrii’ —lacomia si saracia–.Pe scurt,acest film este recomandat de vizionat in perioada Craciunului..Sarbatori fericite tuturor!

 5. eugen a comentat pe data | 25 December 2015 ora 16:38

  superba ecranizare jim carey genial

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X