A cambio de nada (2015)

A cambio de nada (2015)

Regzat si scris după un scenariu de Daniel Guzmán.Filmul spaniol “A cambio de nada 2015” spune povestea dramatică a unui băiat de şaisprezece ani pe nume Dario (Miguel Herrán) care se bucură de viaţă alaturi de veciunl sau si prieten Luismi (Antonio Bachiller). Impreuna au o prietenie cunoscuta deoarece au motive bine intemeiate şi împreună au descoperit ce este viaţa. Dario suferă de despartirea părinţilor şi fuge de acasă. A început să lucreze în atelierul lui Caralimpia, un infractor de spita veche cu orgoliu de câştigător, care predă ambarcaţiuni. Ceva mai tarziu Dario o cunoaste pe Antonia, o femeie în vârstă alaturi de care vede un alt mod de a privi viata. Luismi, Caralimpia şi Antonia au devenit noua lui familie de o vara care ii va schimba viaţa.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi