4 Minute Mile (2014) – Filme Online

4 Minute Mile (2014) – Filme Online

Filmul 4 Minute Mile spune povestea inspirata de Drew Jacobs, un elev de liceu ce se luptă pentru a depăși mediul interior din oras, care este amenintat să-l închida. După obținerea manipulanta în funcționare de plăți de droguri la un dealer local, Drew are unde să se întoarcă într-o familie cu un frate mai mare frânt de oboseală și o mamă singură copleșita.Singura lui priză este practic piesa, dar care este luat de la el, ca el continua calea frate său; chiar si sentimentele de o fată de la școală nu-l poate seta direct.Așa cum se pare fără speranță, un antrenor ex-track cu proprii demoni martori in viteză și atletism Drew și decide să-l antreneze pentru a ajunge la ceva mai mult de imaginat vreodată posibil. Împreună, ei vor încerca să isi găsească consolare în fiecare parte, dar Drew este amenințat de o tragedie ce il lovește chiar în fața cea in cea mai mare cursa vieții sale și îl obligă să se confrunte cu tot ceea ce a fost si deține.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X