30 Days of Night Dark Days (2010)

30 Days of Night Dark Days (2010)

Aproape un an a trecut de cand populaţia din Barrow, Alaska a fost decimata de un clan de vampiri, în timpul anualei perioade de 30 nopţi consecutive. Terorizata de coşmaruri şi bântuita de uciderea soţului ei, singura supravieţuitoare, Stella, a încercat cu disperare sa prezinte oamenilor ameninţarea reprezentata de vampiri. Atunci când, în mod neaşteptat, este recrutata de către alte trei victime ale atacurilor vampirlor, Stella hotaraste să se bucure de răzbunare asupra lui Lillith, regina vampir responsabila pentru baia de sînge din Alaska. Acum, acesti vânători de vampiri trebuie să se aventureze în zona întunecoasa şi periculoasa a LA-lui pentru a încerca să oprească răul sălbatic care se pregăteşte să lovească din nou .

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Marian a comentat pe data | 28 June 2014 ora 19:50

    :mrgreen: nuj daca e fain dar ma uit de plictiseala :twisted:

  2. razvn a comentat pe data | 3 July 2014 ora 15:34

    e bunicel dar ce sa intamplat dupa :?: :|

  3. Alexandru Aron a comentat pe data | 24 May 2016 ora 23:13

    frumos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi