Paper Towns – Oraşe de hârtie (2015) Online Subtitrat HD

Paper Towns – Oraşe de hârtie (2015) Online Subtitrat HD

“Paper Towns (Oraşe de hârtie) este un film romantic-drama plin de mister 2015 in regia lui Jake Schreier,bazat pe romanul cu acelasi nume de John Green. Filmul a fost adaptat pentru marile ecrane de Scott Neustadter și Michael H. Weber, aceeași echipă care a scris si prima adaptare cinematografică a unuia dintre romanele ale lui Green pentru filmul The Fault in Our Stars.”
Filmul Paper Towns este o poveste despre maturizare, care se concentrează asupra lui Quentin (Nat Wolff) și a enigmaticei sale vecine Margo (Cara Delevingne), căreia îi plac atât de mult misterele, încât devine unul.
După ce îl poartă printr-o aventură de o noapte prin oraș, Margo dispare brusc — lăsând în urmă indicii criptate pentru a fi descifrate de Quentin. Căutarea îl poartă pe Quentin și pe prietenii săi într-o aventură extraordinară, hilară, dar și emoționantă. În final, pentru a da de urma lui Margo, trebuie să înțeleagă mai bine ce înseamnă adevărata prietenie — și adevărata iubire.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi