Stung (2015)

Stung (2015)

Stung 2015 este un film online de comedie-romantic si horror, regizat de Benni Diez cu Clifton Collins Jr., Jessica Cook si Tony de Maeyer.
Intr-o vila dintr-un orasel de provincie, vaduva unui magnat din industria farmaceutica organizeaza petrecerea anuala din gradina pentru elita locala in onoarea defunctului sau sot. Petrecerea ia o intorsatura neasteptata in momentul in care un roi de viespi gigantici ucigasi scapa de sub control lasandu-i pe invitati si pe furnizorii de alimente Julia si Paul intr-o lupta dramatica pentru supravietuire. Nimeni nu intelege de unde sau cum au aparut aceste viespi. Cum vor scapa de aceasta amenintare ucigasa?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Madalin a comentat pe data | 10 July 2015 ora 23:24

  Blana filmu :))) nota 9 spre 10 :)

 2. amalia a comentat pe data | 12 July 2015 ora 21:01

  am o intrebare:cine mama naibii a incadrat filmul asta ca fiind comedie??este teribi,terifiant,ingrozitor,horror dar in nici un caz de groaza

 3. Radu a comentat pe data | 24 August 2015 ora 10:10

  Super tare filmul nota 10+ ! :)

 4. cipik a comentat pe data | 14 August 2016 ora 20:07

  Super filmul ! Sunt fan al acestui gen de film .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi