Shelter (2014) Online Subtitrat

Shelter (2014) Online Subtitrat

“Shelter 2014 Film Online Subtitrat in Romana” Hannah (Jennifer Connelly) si Tahir (Anthony Mackie) vin din doua lumi diferite. Insa, in momentul in care vietile lor se instersecteaza, cei doi se afla brusc in acelasi loc: pe strazile din New York, fara un acoperis deasupra capului. Cum au ajuns in aceasta situatie? Pe masura ce trece timpul cei doi realizeaza ca pentru a avea un viitor, au nevoie unul de celalalt. Pe strazile si in adaposturile din New York sunt peste 50 000 de oameni. Pentru majoritatea din noi acestia nu au un nume sau un chip. Insa fiecare din aceste persoane are o poveste a sa. Si Hannah si Tahir nu fac exceptie de la aceasta regula. Povestea lor este una de dragoste, speranta si mantuire.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Nick a comentat pe data | 17 November 2015 ora 22:47

    Nu-l ratati……..

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi