Jocurile foamei: Revolta – Part 2 (2015) Film Online Subtitrat

Jocurile foamei: Revolta – Part 2 (2015) Film Online Subtitrat

The Hunger Games Mockingjay – Part 2 – Jocurile Foamei: Revolta – partea 2 (2015) Film Online Gratis Subtitrat in Romana In timp ce Panem este ravasit de o revolta teribila, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) si presedintele Snow (Donald Sutherland) urmeaza sa se infrunte pentru ultima data. Katniss si prietenii sai apropiati – Gale, Finnick si Peeta – sunt trimisi im misiune in Districtul 13. Isi vor risca propria viata in incercarea de a-l asasina pe presedintele Snow care a devenit din ce in ce mai obsedat de distrugerea Districtului 13 cu ajutorul unei unitati militare. Acesta din urma a declarat ca nu se va da in laturi de la nimic pentru a o distruge pe Katniss. Capcane mortale, dusmani redutabili iar alegerile facute vor fi mai grele decat oricand. Katniss va trebui sa lupte cu toate fortele pentru a castiga aceasta batalie finala.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. gummy90 a comentat pe data | 27 November 2015 ora 02:35

    Bun

  2. Cristi a comentat pe data | 22 December 2015 ora 17:32

    super bun filmul. Merita vazut toate partile

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi