200 Degrees (2017) – Film Online Subtitrat HD

200 Degrees (2017) – Film Online Subtitrat HD

200 Degrees 2017 este un film thriller plin de suspans scris dupa un scenariu Garry Charles in regia lui Giorgio Serafini avandu-i in rolurile principale pe actorii Eric Balfour, LaDon Drummond si Kristin Cochell.
Brokerul Ryan Hinds se trezește în interiorul unui cuptor industrial închis. O voce misterioasă stabilește o sarcină aparent imposibilă: livrarea unui milion de dolari în două ore sau temperatura din cuptor va crește până când Ryan va fi ars de viu. În timp ce primește provocări de la o voce fără chip, bărbatul este împins la limitele rezistenței umane, deoarece temperatura din cuptor începe să crească alarmant. Înarmat doar cu telefonul mobil, Ryan trebuie să găsească o cale de a livra banii și de a supraviețui manipulărilor unui criminal sadic.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. florin olandezul a comentat pe data | 8 June 2017 ora 12:22

  bun film frumos trebuie vazut !

 2. steffy a comentat pe data | 8 June 2017 ora 18:52

  bunicel…cam plictisitor….nu e genul meu,7

 3. Gabriela a comentat pe data | 8 June 2017 ora 19:55

  Frumos film

 4. PINGUINUL WIENEZ a comentat pe data | 18 June 2017 ora 17:08

  UN BROCKER ADEVARAT SI RAFINAT
  NOTA 9

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X