Masquerade (2012)

Masquerade (2012)

“Masquerade 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “La inceputul secolului XVII, in al 8-lea an al domniei Regelui Gwanghae, intrigile de la Curte se ascut. Regele simte ca adversarii sai incearca sa-l otraveasca, si chiar o astfel de tentative de otravire e dejucata in ultima clipa. Drept urmare, il pune pe secretarul regal Do Sung Ji sa gaseasca o persoana care sa semene leit cu el, o sosie, care sa ocupe tronul in absenta lui si care, desigur, sa fie expus acestor riscuri de otravire. Dupa multe cautari, loialul secretar da peste Ha Sun, un clovn ce isi facea numerele comice cu masca intr-o casa de placeri frecventata de multi mici nobili locali si functionary. Totusi, in urma unei reprezentatii obscene in care regele era ironizat si barjocorit, este retinut de autoritati si chiar primeste o bataie exemplare, sa nu-I mai arda de glume proaste. Mai apoi e adus in fata Regelui, care spre marea sa surprindere constata ca sosia ii seamana perfect si ca nu e chiar un analfabet, avand cateva lecturi elementare la viata sa. Drept urmare e chemat tot la 3 zile, la lasarea intunericului, la Palat, unde se deghizeaza in rege, in timp ce adevaratul rege face diverse escapade nocturne pe la concubine si amante. Doar ca de ceea ce fugi nu scapi, si daca nu si-a gasit nanasul in Palat, si l-a gasit in afara lui. Ajuns intr-o situatie delicata, cu regele mai mult mort decat viu, secretarul regelui incearca sa ascunda disparitia Regelui, substituindu-l cu sosia sa, care ajunge sa invete obiceiurile – uneori comice pana la lacrimi – de la Palat si sa joace rolul de rege ca legiuitor, sot sau biata sosie nestiutoare. Pe langa o multime de momente amuzante care involuntar iau nastere, sosia reuseste sa schimbe loialitatea unor oameni, sa descopere prietenia prin respectarea semenilor sai si sanctionarea nobilimii exclusiviste, fapt ce ii atrage noi dusmani.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi