Allegiant (2016) Online Subtitrat HD

Allegiant (2016) Online Subtitrat HD

Allegiant 2016 este un film sf de actiune si aventura plin de mister, în regia lui Robert Schwentke scris după un scenariu de Stephen Chbosky , Bill Collage, Adam Cooper și Noah Oppenheim in rolurile principale cu Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels . Acesta este primul dintre cele două părți cinematografice bazate pe romanul Allegiant din ultima carte din trilogia Divergent scrisa de Veronica Roth.

Într-o lume care este pe cale să dispară, unde nimic nu mai e cum știau, Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) descoperă lucruri noi pe zi ce trece referitoare la lumea de după zid, iar aceste revelații au un efect răsunător asupra tuturor locuitorilor orașului Chicago. Tris și Four decid să meargă mai departe de zid și să exploreze lumea care se întinde mai încolo de ce știau și, pentru prima dată în mult timp, ei vor părăsi singurul oraș pe care îl cunoșteau și-și vor lăsa familia în urmă pentru a găsi o soluție pentru problemele orașului. Dar o dată ce trec după zid, ei află lucruri șocante și trebuie să decidă în cine pot avea încredere și să ia decizii imposibile.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Nicu a comentat pe data | 18 June 2016 ora 19:28

    Super frumos merita din plin sal vedeti 10+

  2. Delia a comentat pe data | 29 June 2016 ora 20:54

    merita vazut. *****10

  3. Rodica a comentat pe data | 3 December 2016 ora 21:28

    foarte frumos!!!nota 10

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi