Brooklyn (2015) – Film Online Subtitrat HD

Brooklyn (2015) – Film Online Subtitrat HD

Filmul Brooklyn 2015 online subtitrat in Romana,spune povestea emoționantă a Eilis Lacey (Saoirse Ronan), o imigranta irlandeza tânără de prin 1950 Brooklyn. Atrasă de promisiunea Americii, Eilis pleacă din Irlanda și lasa confortul de acasă al mamei sale, pentru malul New York City. Dorul de casă, se diminueaza rapid atunci cand o poveste de dragoste proaspătă mătură o loveste pe Eilis în farmecul amețitor de dragoste. Dar în curând, vivacitatea ei este perturbată de trecutul ei, și Eilis trebuie să aleagă între cele două țări și intre viața care există .

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Camy a comentat pe data | 5 January 2016 ora 02:14

    Multumesc pentru acest film administratorului! Un film care acceseaza sensibilitatea si frumusetea interioara a oamenilor simplii , il recomand iubitorilor genului filmelor de casa!

  2. Greta a comentat pe data | 10 January 2016 ora 02:32

    Mi-a plăcut filmul. Mulţumesc!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X